Publicat de: elenushu | 09/07/2020

Manastirea Namaiesti

Imi pusesem in gand cum se relaxeaza un pic cu masurile anticovid si cu starea de urgenta sa ajungem iar la Manastirea Namaiesti. Exact in prima duminica in care oamenii au avut acces iar la slujbe am pornit-o inspre Namaiesti. Multumim Maicii Domnului ca ne-a ajutat sa ajungem unde ne propuseseram.Era o zi plina de soare ceea ce ne facea sa ne simtim si mai bine. Curtea Manastirii era goala si in parcarea care inainte gemea de masini, acum erau cateva autoturisme si un cersator.

Parintele a tinut Sfanta Liturghie intr-un cort care ii servea drept Sfant Altar. Eram atat de bucurosi ca putem participa dupa o lunga perioada in care privisem doar la tv slujba incat mi s-a parut cea mai frumoasa Liturghie.

Adevarul este ca nu se compara statul acasa in fata televizorului si participarea la Sfanta Liturghie alaturi de ceilalti credinciosi „pe viu”. E minunat sa canti alaturi de fratii si surorile ortodoxe in timpul slujbei sau sa rostesti Crezul si Tatal Nostru in comuniune cu ceilalti.

Am multumit Maicii Domnului ca a avut grija de noi si de toata Romania pe timpul pandemiei. Sunt sigura ca va pazi si de acum inainte tara noastra care este considerata Gradina Ei. Maica Domnului sa fie cu noi! Amin!


Categorii

%d blogeri au apreciat: