Publicat de: elenushu | 07/07/2020

Ca la 40 de ani

Din cauza pandemiei am crezut ca sarbatorirea zilei mele va fi un esec total. Restaurantele erau inchise. Nu aveam voie sa ne intalnim mai multe persoane. Eu visasem sa imi petrec ziua de nastere intr-un restaurant verde cu toata familia…adica familia mare, extinsa. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ am fost nevoiti sa recalulam totul.

Am cumparat blatul de tort la inceputul pandemiei cand parea ca marfa de pe rafturile magazinelor dispare cu viteza luminii. Cu o zi inainte de MAREA ZI am „asamblat” tortul eu insami. Pentru fiecare membru al familiei si fiecare prietena am adaugat cate o steluta pe tortul de 40 de ani. Chiar daca nu am putut sa ne strangem impreuna ulterior ne-am reunit in grupuri mai micute.

Slava lui Dumnezeu ca masurile si restrictiile mi-au permis totusi sa ma sarbatoresc cu persoanele dragi mie! Tortul a fost cu putin kiwi verde! Cadoul de la Catalin l-am primit prin curier ca magazinele erau inchise. Daca stau bine sa ma gandesc si „locatia a fost verde cum imi doream” adica bucataria. 🙂


Categorii

%d blogeri au apreciat: