Publicat de: elenushu | 10/02/2019

O minune a Sfantului Mina

Anul trecut doua persoane din familia noastra au fost in pelerinaj in Egipt. Singura mea dorinta a fost sa imi cumpere de la Manastirea Sfantul Mina o icoana cu el. Mare mi-a fost bucuria cand am primit icoana pe care am decis ulterior sa o tinem aproape de pat in dormitor.

Cand ma uitam la icoana Sfantului Mina il rugam sa ne ajute si pe noi sa ajungem la el in Egipt si la piramide. Sfantul a fost grabnic ajutator. Ca printr-o intamplare sotul m-a intrebat ce vreau de Craciun. Eu nu eram hotarata, dar Catalin m-a incurajat sa caut pe net un pelerinaj in Egipt.

Mare mi-a fost mirarea cand am gasit un pelerinaj care se tinea in luna februarie 2019, dar mi s-a spus ca exista un grup format care pleaca sigur in pelerinaj in luna ianuarie. Astfel ne-am inscris in perioada 21-29 ianuarie in pelerinajul multdorit. Inainte de plecare m-am rugat la Racla cu Moastele Sfantului Mina sa ne ajute sa fim sanatosi noi si familiile noastre, sa ajungem cu bine in Egipt, sa ne intoarcem cu bine din Egipt si mai ales sa aiba Sfantul grija de noi pe perioada pelerinajului. Se vede treaba ca Sfantul Mina a pus imediat o vorba buna pentru noi la Dumnezeu.
Cu o saptamana inainte de plecarea in Egipt o persoana din familia noastra a suferit de urgenta o interventie chirurghicala pe coloana. In 2 doua ADICA DOUA ZILE a fost internata, operata si externata. Astfel am putut pleca linistiti in pelerinaj. E chiar o minune tinand cont ce se intampla in spitalele romanesti.

Cand am ajuns la Sfantul Mina in Egipt am fost extrem de bucurosi sa il vizitam la el acasa si i-am multumit pentru ajutorul pe care ni l-a dat…. si mai e ceva. La Biserica unde ma rugam la Moastele Sfantului Mina exista o racla vecina cu Moastele Sfantului Efrem cel Nou. Cand ma rugam sa ne ajute Sfantul Mina sa fie totul bine in Egipt ma rugam si la „vecinul”lui adica la Sfantul Efrem cel Nou care ne-a ajutat si el. Am plecat din Bucuresti cu avionul pana la Atena unde am avut escala 10 ore. De la Atena am zburat in continuare la Cairo. Pe perioada escalei cred ca ati ghiicit ce am facut….ne-am dus la Nea Makri la Sfantul Efrem cel Nou. Noi ne-am inscris in pelerinaj in Egipt si am primit BONUS GRECIA. Minunat este Dumnezeu intru sfintii lui! Slava lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite! 🙂


Categorii

%d blogeri au apreciat: