Publicat de: elenushu | 23/12/2018

Cainele cu grau incoltit in cap

Am primit de la mama-soacra inainte de Sfantul Andrei un caine….care are grau in cap. E facut din rumegus si un ambalaj foarte fin ca un dres. Am pandit ziua de 30 noiembrie si am respectat instructiunile. Cainele e de provenineta bulgareasca. Vecinii nostrii il comercializeaza cu mare succes la Giurgiu in piata.

In prima zi a stat cainele in lighean acoperit tot cu apa 10 minute ca sa se imbibe cu lichid.

Apoi ziua 2 si 3 a stat in cap sa ii vina mintea la cap si sa incolteasca. E de la sine inteles ca fara apa graul nu are cum sa incolteasca.

Am recitit eticheta cu care fusese livrat si am pus cainele langa fereastra. De acum si soarele sau lumina de afara il va ajuta sa stranga ceva podoaba capilara.

Sincera sa fiu eram foarte curioasa cum are sa ii creasca in 18 zile graul in cap asa de lung incat sa fie nevoie de o tunsoare. Eticheta cam asa spunea.

Pe 10 decembrie seara am avut vaga banuiala ca parca a incoltit graul si se intrezareste ceva in capul cainelui.

Incoltiseeee graul. De acum cainele nu are sa mai fie chel. Coafura incepe sa prinda…la inceput cam carunta…

Pe 11 decembrie vizibil facuse progrese. Graul crestea ca Fat-Frumos nedeocheat de zmeu. :)) In fiecare dimineata il udam si ii puneam apa in farfuriuta.

Pe 15 decembrie deja avea o frizura verdeeee sa il pape vaca si mai multe nu. Norocul lui ca la etajul 7 vacile nu exista. :))

In 18 decembrie graul continua sa creasca asa incat pe 20 decembrie as fi putut sa il tund cum spunea eticheta de instructiuni. Ce a promis aia s-a intamplat!!!

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: