Publicat de: elenushu | 23/12/2018

Cadouri de la Mos Craciun

Ho, ho, ho, renii mei! Mos Craciun ne-a vizitat in mai multe locuri. In seara aceasta a ajuns si acasa la Bucuresti. Cine a fost copil cuminte acum se bucura de daruri…

Sub minibradul de Craciun Mosul a lasat trei cadouri pentru un baietel foarte cuminte. 🙂 Omul de zapada zambeste cu gura pana la urechi pentru ca stie despre cine e vorba.

Dar sa nu ne luam cu vorba. Trei cadouri stralucitoare il asteapta pe Catalin sa le deschida. Oare ce a pregatit Mosul pentru el?

Si eu am fost copila cuminte si Mosul mi-a pregatit o gramada de surprize. Cea mai tare dintre toate de pana acum a fost renutza somnoroasa (pe care Mos Craciun mi-a lasat-o de tot mie, numai mie). Renuzta a venit calare pe o patrurica pufoasa si calduroasaaaa.

Mos Craciun stie ce imi place! De-abia astept sa citesc cartea foarte frumos ilustrata cu „Ctitorii sub semnul crucii Stefan Cel Mare si Sfant”. Toate Bisericile zidite de Stefan cel Mare sunt prezentate in aceasta carte. Multumeeees Mosuuuuuuu’!!!!

PS: Sunt sigura ca Mosul a mai lasat alte cadouri si pe la alte rude sub bradul de Craciun! 🙂 De-abia astept sa gasesc alte daruri!


Categorii

%d blogeri au apreciat: