Publicat de: elenushu | 19/10/2018

Kinder party sau ziua suturilor

Am aflat de pe net ca la Universitate Kinder isi va sarbatori 50 de ani de existanta pe piata. E vorba de Kinder cu surprize de care toata lumea a auzit. Am mers din curiozitate sa vad cam ce surprize ar putea sa le faca picilor Kinder. Intr-un cort imens erau stransi de-a valma o gramada de parinti cu copilasii. E adevarat ca existau cateva activitati interesante. Intr-un colt se desena de zor. Pe alta latura doi copii escaladau un perete prinsi in haturi mai ceva ca alipinistii profesionisti. Mai in mijloc langa scena cativa pici se intreceau sa ocheasca vreo 7 conserve puse pe baloti de fan.
Bine, bine, dar aici nu se da nimic gratis? (cred ca asa au gandit toti participantii la actiunea de marketing Kinder) Pe tot drumul pana la Universitate am vazut parinti si copii ducand mandrii si veseli in maini cate un balon in forma de inima cu logoul Kinder.
In fata cortului copiii erau stransi pe langa mascotele Kinderino, Schoko-Bons și Happos.
Kinderino e oul kinder cu surprize. Schoko-Bons e o mascota sub forma de bomboana ciufulita. De Happos nu auzisem dar i-am vazut si pot spune ca sunt doi hipopotami albastrii un baietel si o fetita. Cand ii priveam mai cu atentie un pici obraznic s-a tupilat pe langa mascota fetita Happos si i-a ars un sut in fund de nu s-a vazut. Nu stiu daca persoana care era inauntrul mascotei a simtit lovitura, dar gestul m-a lasat masca. Nu stiam daca sa rad si sa ma tavalesc pe jos amuzata de ideea tampita care ia venit piciului sau sa ma supar pentru neobrazarea copilului. Cand sa ies din invalmaseala cortului Kinder care era plin de parinti disperati sa intre cu copiii sau agitati sa iasa mai repede din aglomeratia ma trezesc in fata mea cu un piciulica vijelios care imi trage un sut in picior pe nepusa masa. Cred ca ii stateam in cale :))
Spre iesire un baietel de vreo 8-9 ani ii destainunie supararea mamei sale:
„-Azi e cea mai oribila zi! Unde e oul meu kinder?”
Se vede treaba ca si el se astepta la ceva gratis… si nu a primit nimic….

Cred ca si eu m-as fi suparat la fel ca el daca nu eram precauta sa imi cumpar 2 oua kinder inainte sa vin la Universitate. Unul din ele avusese surpriza strumfita florareasa si celalat ou kinder o porcarie de breloc care a ajuns la gunoi in a doua secunda. Deci sa zicem ca eram multumita ca tocmai imi marisem colectia de strumfi.

Reclame

Responses

  1. Felicitări pentru tot ceea ce postezi. Te citesc cu mare drag.

    • Multumesc de aprecieri!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: