Publicat de: elenushu | 29/06/2018

Braul Maicii Domnului la Bucuresti

Joi pe 21 iunie m-a intrebat colega mea cum de nu sunt la curent cu stirile ca au adus Braul Maicii Domnului la Biserica de pe strada ei. M-am bucurat sa aud asa veste buna, dar aveam incarcat tare programul. In fiecare seara eram prinsa cu cate ceva. M-a luminat Dumnezeu si am decis sa merg vineri dimineata la Biserica Aparatorii Patriei I sa ma inchin la Racla cu Cinstitul Brau al Maicii Domnului.
Dis de dimineata am plecat de acasa. M-am rugat ca Maica Domnului sa ma ajute sa ajung la Biserica, dar la ora 9 fix sa ajung si la serviciu. Pe la ora 7:40 am ajuns acolo. Era deja o coada formata in fata Bisericii de pe strada Panselelor. Mi-am zis ca sigur ma va ajuta Maica Domnului si de data asta. La rand se vorbea ca la ora 8 sau la 9 vor aduce Racla cu Cinstitul Brau al Maicii Domnului care e tinut intr-un loc sigur pe perioada cat sta in Romania. Am omis sa spun ca Racla cu Cinstitul Brau al Maicii Domnului a fost adusa din Grecia de la Manastirea Kato Xenia. De fiecare data Braul e adus de doua maicute si un parinte grec.
Pe la 7:55 o masina a oprit in fata Biserii Aparatorii Patriei I si din ea au coborat maicutele cu Racla cu Cinstitul Brau al Maicii Domnului. Mare bucurie pe noi. Oamenii de la rand zumzaiau bucurosi ca asteptarea lor nu fusese in zadar. La ora 8 fix s-a dat drumul la Racla si au inceput credincosii sa inainteze. Cu ajutorul lui Dumnezeu in jumatate de ora am ajuns si eu pacatoasa sa ma inchin la Cinstitul Brau al Maicii Domnului. A fost foarte mare bucuria sufleteasca si starea foarte buna in care ma aflam cand am plecat de la Biserica.” Umple, Preacurata, de veselie viata mea, daruindu-mi bucuria ta cea nestricata, ceea ce ai nascut pricina veseliei.”

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: