Publicat de: elenushu | 13/06/2018

Suveniruri din Egipt

Dragilor, am placerea sa va prezint suvenirurile primite de noi din Egipt. Unele din ele sunt chiar interesante. Nu pot sa fac un top pentru ca toate mi-au placut foarte mult. Intr-o zi imi doresc sa merg si eu in Egipt si sa vad cu ochii mei piramidele. Pana una alta sa va povestesc despre suveniruri.

In plasa cu „pietre” se ascundeau pentru noi cateva piramide, sfincsi si o pisica. Au ceva greutate la activ. M-am mirat ca s-au pastrat asa de bine in bagaje, tinand cont cat de sutuite sunt trolerele in avioane.

Piramida aceasta transparenta ascunde trei faraoni in interior. Ideea de realizare e interesanta pentru ca faraonii si piramidele sunt doua elemente simbolice ale Egiptului.

Piramidele din piatra de marimi diferite cum probabil arata in realitate m-au dat gata. Sunt asa de frumoase!

O camila aurie, micuta, cat sa o poti ascunde in palma, sta acum pe noptiera si ne vegheaza noaptea cum sforaim.

Am mai primit un pachet de carti de joc cu imagini din Egipt simboluri, piramide, faraoni, zei etc numai bune de jucat „popa prostu'”.

Papirusul cu legile lui Moise e de-a dreptul enigmatic. Nu pot sa confirm sau sa infirm ca aici apar scrise cele 10 porunci pentru ca habar nu am cum se traduc aceste „hieroglife”. 🙂

Am mai primit un papirus cu un faraon sau zeu egiptean pe care l-am pus la pastrare. Nu au lipsit din lista magnetii de frigider care mi-au placut in mod deosebit.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: