Publicat de: elenushu | 27/05/2018

Insula Copiilor din Herastrau

In Herastrau exista o insula a copiilor pe care se afla o corabie imensa si un loc de joaca perfect. Intr-o sambata plina de soare ne-am indreptat si noi spre locul cu pricina sa il exploram.

Stefan era nerabdator sa ajungem. A fost placerea mea sa ii cumpar o corabie-jucarie care avea si un pirat. Pana sa ajungem acolo i-am povestit ce corabie mare vom vedea si ca ea e populata cu pirati. Cand am ajuns ne-am dus direct pe corabie unde era amenajat un loc de joaca pentru copii plin cu mingiute mici colorate.

Partea cea mai frumoasa a fost dupa parerea mea sus pe corabie unde gasesti statui cu pirati si o piraterita. Am uitat sa va spun ca exista si o sirena asezata in partea din fata a corabiei.

Acestia sunt cei doi nasici minunati pe care mi i-a dat Dumnezeu. Amandoi sunt absolut minunati, plini de veselie si energie.

Lui Mihaita i-a placut piraterita cu sabia in mana care statea pe o lada plina cu comori. Ce mi s-a parut mai nelalocul lui a fost prezenta craniului langa lada de comori.

Eu m-am imprietenit cu un piratul-capitan care ..pazea un butoias :)) Ha, ha, ha!

O lada plina cu podoabe si monede cu totul si cu totul de „aur” astepta sa fie descoperita de vizitatori. Recomand locul pentru o iesire cu picii. Zona este plina de verdeata si de liniste. Poate ca noi am nimerit o sambata mai linistita sau toti copiii erau la locul de joaca unde isi consumau energia sarind pe saltea sau alunecand pe topogane.

Am uitat sa adaug ca in partea de jos a corabiei era un cap de crocodil cu dintii ascutiti. Crocodilul pare ca se iveste brusc din corabie. I-am incercat cu degetul dintii … chiar parea adevarat.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: