Publicat de: elenushu | 01/05/2018

Museum of Senses Bucuresti

Habar nu aveam ca exista in Bucuresti „Muzeul Simturilor” sau „Museum of Senses” pana nu m-a dus acolo prietena mea Aurelia. Locatia este chiar in Mall-ul de la Afi Cotroceni. Cine se gandea sa dea de un muzeu intr-un mall. Ha, ha, ha!

Majoritatea sunt iluzii optice sau siretlicuri care incurca logica si fac creierul sa dea eroare. Apropo, dupa ce am parasit muzeul am avut mici dureri de cap pentru ca am abuzat tot plimbandu-ma prin tunelul Vortex. De remarcat camera cu forma octogonala plina de oglinzi in care se valseaza. Pe o muzica frumoasa poti sa te multiplici pe pereti si sa te vezi miscandu-te peste tot.

In aceasta camera persoana care sta in coltul din dreapta pare ca ar avea dimensiuni liliputane si care sta in coltul din stanga uriase.

Am schimbat locul cu prietena mea si s-au schimbat si perceptiile senzoriale. Ha, ha, ha!

Piesa de rezistenta este camera in care „ramai agatat de tavan”. Asta imi aminteste de iepurasul dintr-o carte pe care o rasfoiam in copilarie „Zupi un iepuras tare poznas” care statea in cap cu mainile pe haltera si dupa ce se fotografia intorcea poza si parea ca e musculos, nu jucarie.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: