Publicat de: elenushu | 24/01/2018

Despre pendulul „Afternoon tea”-de la Deco Republic

De doua saptamani stau si caut o solutie (lustra/ pendul/aplice/plafoniera) pentru bucatarie. Am colindat prin magazinele de profil, dar nimic. Nu am gasit NIMIC care sa merite atentia mea. Unele lustre erau nepotrivite pentru bucatarie. Nici nu ma gandeam sa renunt, dar ca in Bucurestiul asta mare habar nu aveam unde as putea gasi ce cautam. Am rascolit tot netul pana a dat Dumnezeu si am gasit-o.

Am sunat la Emag si mi-au zis ca nu e chip sa o cumpar din showroom-ul lor din cauza ca nu e pe stoc. Coletur ar fi venit in 1-2 zile, dar stim si noi ce pot pati coletele trimise prin curierat… Pe mine ma interesa sa vad produsul si sa fiu sigura ca il cumpar intreg. Mergand pe firul actiunii mi-a dat Dumnezeu ideea sa intru direct in legatura cu producatorul si sa o cumpar de la sursa. Zis si facut!

Adriana de la Deco Republic a fost foarte draguta si dupa ce am vorbit cu ea marti, profitand de ziua de 24 ianuarie libera, ne-a servit prompt. Ne-am intalnit in oras, am vazut produsul si l-am cumparat pe loc. Mi-a placut ideea ingenioasa. Hi, hi, hi! Cred ca nimeni nu se asteapta sa priveasca spre tavanul bucatariei si sa dea cu ochii de o farfurie cu ceasca din care se zareste un bec luminos. Proverbul „cine cauta, gaseste!” este adevarat. Trebuie sa ai rabdare si Dumnezeu iti va trimite solutia cea mai potrivita!
Cei interesati pot accesa pagina de Facebook. Cu siguranta ca merita si cautarea si solutia:
https://www.facebook.com/decorepublic.ro/

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: