Publicat de: elenushu | 14/01/2018

CHEILE GRADISTEI

V-am promis ca va povestesc despre Cheile Gradistei. Le-am vazut dupa ce am plecat de la Moeciu. Zona este frumoasa si la momentul respectiv avea turisti atrasi (judecand dupa cate masini erau in parcare).

Cred ca in orice anotimp locul acesta este o comoara nepretuita care merita descoperita. La complex sa ajunge relativ usor daca e sa inchidem ochii la vreo 2-3 pante mai grele de urcat pana acolo. 😀

Cat am tras cu ochiul la peisaj incepusera sa ne viziteze cativa fulgi de zapada prin vazduh. Adevarul este ca acolo la Cheile Gradistei era frrrig.

De remarcat brazii inalti si plini de conuri… cu cetina tot verde exact asa cum spune melodia. Am luat acasa ca sa am amintire de la munte doua conuri.

De jur imprejur Dumnezeu picurase atat de multa frumusete incat pur si simplu te simti minunat acolo, doar privind si respirand aerul curat.

Muntii carunti isi purtau zapada alba pe varfuri cu mandrie. Iarna era la ea acasa la Cheile Gradistei, dar cred ca se poate si mai mult- adica zapada mai mare. Am vazut ca exista partie de sky si vara probabil ca plimbarile pe munte reprezinta deliciul turistilor.

Cum vantul devenise obraznic de tot am zis sa ne facem cateva fotografii si sa inscriem Cheile Gradistei pe lista „de vizitat” de la anul, mai la vara.

Romania este o tara absolut minunata. Timp sa avem si bani ca sa o vizitam pe toata- cam astea ar fi concluziile. Dumnezeu sa ne ajute in aceste planuri turistice!


Categorii

%d blogeri au apreciat: