Publicat de: elenushu | 10/12/2017

Cadou de Secret Santa

S-a luat si la noi la serviciu hotararea sa organizam anul acesta Secret Santa. Chiar daca e un moft importat am zis ca ar fi si o buna ocazie de distractie asa ca am participat si eu bineinteles. M-am trezit mai de dimineata sa nu ajung tarziu tocmai eu la munca. Cadourile ne asteptau sub brad. Fiecare participant adusese un cadou pentru colegul/colega al carui/carei nume se regasea pe biletelul extras acum 3 saptamani.

Unul din cadouri era pregatit pentru mine de Mosu’. Colegul nostru Mircea a jucat rolul Mosului. Ne-a strigat pe fiecare sa ne dea darul. Fiecare s-a dus emotionat sa isi ia darul. Unii din noi s-au dat in petic distrandu-se la maxim sau facand faze comice.

Darul meu era pus intr-o cutiuta cu ursuleti pe ea. Hi hi hi! Mi-era si frica sa il deschid ca sa nu il stric. Pana la urma am desfacut panglica roz care legase cutiuta si SURPRIZAAAAAAA!

Un sal foarte frumos verde-turcoaz era al meu si numai al meu. Se vede treaba ca Mosul ma cunostea si imi stia pasiunea pentru culoarea verde. Dupa decernarea premiilor Oscar cadourilor fiecare a trebuit sa ghiceasca cine i-a fost Mos. Eu am banuit-o pe Andreea. 🙂 Chiar ea imi luase cadoul.

Multumesc mult Mosului pentru darul dragut pe care mi l-a facut. Chiar mi-a placut actiunea Secret Santa organizata la serviciu. La inceput am fost mai reticenta insa totul a decurs foarte bine. Colegii au fost veseli, s-au amuzat. Am ciocnit un pahar de sampanie. Ne-am urat la multi ani sanatosi. Doamne ajuta!

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: