Publicat de: elenushu | 23/06/2017

Braul Maicii Domnului si Parintele ISAIA

Duminica 18 iunie 2017 a fost o vreme ploioasa, dar luni a fost extrem de mult soare. Asa ne-a ajutat Maica Domnului sa ajungem sa ne inchinam la Racla cu Braul Ei. Stiam doar ca se afla in sectorul 4 la Biserica Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan (care este in constructie si se afla pe strada Emil Racovita nr.2). Am pornit-o cu inima buna la drum.

Cum am ajuns acolo am dat de o coada mare de oameni care asteptau linistiti si plini de nadejde ca Preacurata Maica a lui Dumnezeu le va asculta ruga.

Dupa vreo ora am ajuns la scarile din fata frumoasei Biserici in pridvorul careia se gasea comoara sau mai exact comorile duhovnicesti pe care aveam sa le descopar.

Am observat ca veneau multi copilasi cu parinti sau bunici sa se inchine la Racla cu Braul Maicii Domnului. Credinta poporului roman a dainuit din mosi stramosi peste veacuri si asta este foarte bine. Cand ne-a venit randul am avut parte de o frumoasa surpriza. L-am zarit in zona Raclei pe Parintele Isaia pe care nu il mai vazusem de 5 ani de cand ne sfatuise intr-o problema importanta.

Parintele Isaia avea acelasi chip bland, rod al rugaciunilor. M-a recunoscut si ne-a intrebat :-„Ce faceti, mai?”

Dupa ce am mers sa ne inchinam la Racla cu Barul Maicii Domnului m-am intors sa vorbesc cu Parintele Isaia. Maica Domnului imi facuse un dar nepretuit intalnirea dubla. Habar nu aveam ca o sa il intalnim pe parinte aici. Imi amintesc ce mult mi-a placut cand l-am vazut la Schitul Horia si ne-a povestit cum a fost in Muntele Athos si a vazut-o pe Maica Domnului. Convorbirea scurta cu parintele mi-a dat un nou avant duhovnicsc si am plecat de acolo fericita. Cand se salastuieste in sufletul nostru Duhul Sfant toate sunt bune si usor de suportat.

„Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi!” 🙂

*mentiune- sursa foto Facebook*

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: