Publicat de: elenushu | 10/06/2014

Muntele Fericirilor Israel- impresii, foto

Muntele Fericirilor este o oaza de liniste si frumusete. Isi merita numele pentru ca pasind aici ne-am simtit foarte fericiti, o fericire care inunda sufletul si blocheaza mintea nelasand-o sa se mai gandeasca la cele pamantesti.

???????????????????????????????Muntele Fericirilor este o rampa de lansare spre Rai, o preagustare a vietii vesnice in imagini.

???????????????????????????????Biserica din mijlocul Muntelui Fericirilor chiar daca nu e de rit orthodox a fost primitoare pentru grupul nostrum de pelerine. Am intrat cu totii aici si am cantat impreuna cu parintele ghid „Fericirile”. A fost un moment inaltator. 52 de inimi de romani au batut la unison si au cantat intr-un glas romaneste. 🙂

MUNTELE FERICIRILOR NOI DOIFiecare dintre pelerini are ocazia sa se simta un Adam sau o Eva in gradina aceasta ingereasca presarata cu palmieri, pomisori infloriti, flori de toate soiurile si natiile.

MUNTELE FERICIRILOR CARTELanga o fantana arteziana era amplasata o carte de marmura alba avand scris un pasaj din Biblie.

MUNTELE FERICIRILOR 1Aleea central te duce direct spre Biserica. In dreapta daca ai curizoitatea sa mergi pe langa gard vei vedea marea, o mare imensa si albastra care de fapt e un lac. 🙂

???????????????????????????????Fiecare arbore si pom se integreaza perfect in décor. Poate Dumnezeu i-a dat indemanare si intelepciune omului sa fie artist insa Dumnezeu ramane cel mai iscusit gradinar al vietii noastre pentru ca ne-a „sadit” pe noi oamenii pe pamant. 😉

MUNTELE FERICIRILOR EUTare mult mi-a placut pomisorul acesta cu iz mediteraneean care ave flori ca de hartie, foarte fragile, dar absolut minunate.

MUNTELE FERICIRILOR NOISlava Bunului Dumnezeu pentru toate locurile frumoase pe car el-ea cladit in lume si pentru putinta de a ne fi in drumat pasii sa le vedem cu ochii nostri de lut.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: