Publicat de: elenushu | 25/03/2014

Primele impresii din pelerinajul din ISRAEL, IERUSALIM si IORDAN

Dragii mei, acum cateva zile am facut cateva lucruri noi, duhovnicesti si intersante. Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ne-au ajutat sa plecam in Israel in pelerinaj.

AVIONAvion cu motor in sfarsit ne-ai luat in zbor… A fost primul meu zbor si mi-a placut senzatia de ridicare in ceruri. Am zburat cu un avion AIRBUS A-310 care ne-a purtat printre nori foarte usor.

IN AVIONAm avut ceva emotii pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Nu au fost turbulente. Ne-am bucurat de norisori si de imaginea Marii Mediterane.

NORI VAZUTI DIN AVIONE minunat sa zaresti soarele pe geamul avionului, sa stii ca esti in cer mai aproape de Dumnezeu. Chiar a fost o tresaltare de inima cand am intalnit razele soarelui stralucind si cand avionul a decolat de la sol.

MUNTELE FERICIRILORAm urcat pe Muntele Fericirilor. Nu degeaba are acest nume. Acolo sunt atat de multe lucruri uimitoare si superbe incat nu stii unde sa te uiti mai intai. E un colt de rai unde am cantat impreuna cu grupul nostru de pelerini :Fericirile”.

POZA RAU IORDANIn alta zi ne-am dus la Raul Iordan sa ne boteze parintele insotitor (in chip simbolic bineinteles). Apa era asa de limpede incat se vedeau o multime de pestisori in ea. 🙂

HOZEVAIntr-o dimineata am urcat in pustiul Hozevei sa ne inchinam la moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul/Hozevitul. In desert am vazut beduini. Unii au incercat sa ne inchirieze un taxi patruped – un magarus.

IMG_7163Cea mai importanta si folositoare experienta a fost intrarea in Mormantul Sfant- locul unde Hristos a inviat.
Au fost asa de multe lucruri minunate incat o sa revin cu alte insemnari si poze. Slava lui Dumnezeu pentru toate. Tara Sfanta chiar este un taram binecuvantat de Dumnezeu.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: