Publicat de: elenushu | 29/12/2013

La Manastirea Sfantul Ioan Rusu- Slobozia, Giurgiu a doua zi de Craciun

Am fost a doua zi de Craciun la Sfanta Liturghie la Manastirea Sfantul Ioan Rusu. Slava lui Dumnezeu pentru ca ne-a ajutat sa ajungem aici.

IMG_5479Padurea care inconjoara Manastirea Sfantul Ioan Rusu parea ireala, de basm. Coamele copacilor pareau date cu zahar. 🙂

IMG_5482Am pasit mai mult plutind decat mergand in curtea Manastirii. Era totul alb si plin de pace, ca in ceruri. Nu am fost niciodata in cer, dar daca ar fi sa imi imaginez o stare asemanatoare as putea spune ca aici este o bucatica cazuta din cer, la Manastirea Sfantul Ioan Rusu.

IMG_5483Sfantul Ioan Rusu nu ne-a mai intampinat din racla sa ca asta vara pentru ca acum moastele sale sunt jos in Bisericuta.

IMG_5485Poate v-am mai povestit si alta data ca aici a fost o unitate militara. Biserica se gaseste la demisol. Spre marea mea uimire era asa de cald si bine in Bisericuta. Pana la sfarsitul slujbei se stransesera mai multi credinciosi, mai mai sa devina neincapatoare sfanta Biserica.

IMG_5487Altarul de vara se pregateste sa fie nins, caci iarna bate la usa. Ce clipe minunate am petrecut duhovniceste vorbind vara care a trecut aici. Chiar si primavara era frumos. Miresmele salcamilor ne-au umplut sufletele. Am gustat frumusetea lui Dumnezeu, am mirosit dumnezeirea, am ascultat glasurile cristaline ale oamenilor din strana. Cat de frumos a fost vara aici langa altar la slujba!

IMG_5489De fiecare data ne intoarcem cu mult drag la Manastirea Sfantul Ioan Rusu. Daca nu i-ati trecut pragul pana acum este timpul sa o faceti si nu veti regreta. 🙂

IMG_5491


Categorii

%d blogeri au apreciat: