Publicat de: elenushu | 15/05/2013

Manastirea Sfantul Ioan Rusu Slobozia de Giurgiu

Moastele Sfantului Ioan Rusu se gasesc si la Slobozia de Giurgiu intr-o fosta cazarma unde s-a ridicat o frumoasa Manastire care poarta numele Sfantului. Intr-o duminica plina de soare ne-a ajuta Dumnezeu de am popsit pe aceste meleaguri paradisiace.

PADUREAPaduricea care inconjoara Manastirea ne-a desfatat ochii si ne-a linistit sufletele. Langa altarul de vara unde se tin slujbele erau cativa salcami infloriti, o minunatie…hmmmm….

MANASTIREA SFANTUL IOAN RUSUFiindca Manastirea este relativ departe de sat aici nu s epoate ajunge decat cu masina strabatand un drum comunal. Efortul merita. Sfantul Ioan Rusu ii primeste cu bratele deschise pe toti oamenii care vin in aces loc sa se inchine in Sfanta Manastire.

SF IOAN RUSU SI SF NECTARIE VINDECATORI DE CANCERLa intrarea in Bisericuta de la demisol cum cobor dai cu ochii de o icoana care mie personal imi place tare mul- Sfantul Ioan Rusu si Sfantul Nectarie- doi mari sfinti facatori de minuni si vindecatori de cancer.

MANASTIREA SF IOAN RUSUIn Manastire pe acest taram de Rai totul e in armonie. Simti ca respiri liniste divina plimbandu-te pe micile alei.

LEAGANNu m-am putut abtine sa nu ma dau in leganus… in fiecare din noi zace un copil 😉 .

MANASTIREA SF IOAN RUSU SLOBOZIA GIURGIUOri de cate ori aveti drum in zona va propun sa mergeti la Manastirea Sfantul Ioan Rusu Slobozia de Giurgiu. Ulterior veti vedea ce aveti de castigat.

TOACA MANASTIREA SF IOAN RUSU GIURGIUAm surprins intr-o poza toaca Manastirii scaldata in raze de soare si parfum de flori.

MANASTIREA IOAN RUSU GIURGIU PAUNLa finalul calatoriei mereu ne uitam dupa caprioarele din tarc si paunul care se afla aproape de intrare.
Un pelerinaj la Manastirea Sfantul Ioan Rusu te ajuta sa te racordezi duhovniceste cu Dumnezeu si sa iti reamintesti ca lumea e frumoasa si viata e minunata.


Categorii

%d blogeri au apreciat: