Publicat de: elenushu | 15/05/2013

La Manastirea Namaiesti intr-un colt de Rai

Sambata 11 mai ne-a ajutat Maica Domnului si am ajuns la Manastirea Namaiesti in judetul Arges. De la Bucuresti pana la Manastirea Namaiesti am facut 3 ore.

LA MANASTIREA NAMAIESTIPe straduta ingusta am urcat pana la poarta Manastirii. Soarele era deja sus pe cer si ardea, dar nu asa de tare ca in capitala. Padurile verzi din imprejurimi se contopeau cu albastrul cerului intr-un tablou minunat pictat de Dumnezeu spre Slava lui. Ma intrebam daca e asa de frumos pe Pamant, oare in Cer cat de frumos este? Mult mai frumos!

Manastirea Namaiesti ArgesE a doua oara cand vin la Manastirea Namaiesti. Prima oara a fost acum 8 luni de zile. Cine credea ca peste o vreme voi reveni alaturi de sotul meu Catalin? Manastirea Namaiesti adaposteste icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cu adevarat ca este grabnic ajutatoare si are o putere foarte mare. In preajma ei am simtit o forta care ma coplesea. Fiecare are altfel de perceptii in preajma icoanei.

MANASTIREA NAMAIESTI FANTANA Drumul se infunda cu cateva tufe de bruieni si urzici. Ne-am oprit la fantana cu apa rece ca gheata.

MANASTIREA NAMAIESTI MAGNOLIEIn fata Bisericii erau foarte multe floricele multicolore si o magnolia inflorita.

MANASTIREA NAMAIESTI POARTAAm coborat pe poarta clopotnita sa studiem imprejurimile. Mai sus nu se poate urca.

NAMAIESTI ZIDURI VECHIAm deschis o poarta care dadea intro- gradina si am putut fotografia ceva ce parea a fost un zid ruina inghitit de vegetatia abundenta.
Cu greu ne-am dezlipit de locul minunat patronat de Imparateasa cerului si a pamantului si Maica lui Dumnezeu.
Am plecat cu multa pace si bucurie in suflete. Slavit fie Dumnezeu in veci! Amin!


Categorii

%d blogeri au apreciat: