Publicat de: elenushu | 27/07/2012

Afise electorale exagerate

Dragilor, azi simt nevoia sa vorbesc despre marketing electoral. Bucurestiul este impanzit de cateva bannere de tot rasul in care ori se exagereaza pe tema „izgonirii” lui Basescu (Romani, hai la vot/ Basescu, hai la revedere!) ori se incearca sa se promoveze dramatismul (Basescu mi-a luat salariul, mi-a luat capra, nu m-a spalat pe spate, m-a umilit, mi-a taiat alocatia etc).

Cand ma uit la fetzele posace ale celor care pozeaza pentru aceste afise electorale am tendinta sa ma revolt. Chiar suntem un popor de posaci neajutorati, niste vite de taiere? Nu este chiar asa. Exagerarea asta nu imi miroase bine. Si medicii, da, pleaca din Romania, insa nu numai din cauza lui Basescu si nu numai alungati de el ci pentru ca se poate si altfel in strainatate… PUNCT.

In campania trecuta aparuse afisul asta de-a dreptul amuzant prin Bucuresti. Mergand pe aceeasi idee „plici de-aici” Prigoana si Udrea apar intr-o caricatura zic eu reusita. Poate pana la un anumit punct afisul este chiar bine pus la punct. Sloganul este clar. Ideea de a folosi caricatura intr-un afis electoral mi se pare insa cam exagerata. Folosind caricatura ajungi de ras. Poate publicul tinta va fi atins de o hilaritate excesiva si nu va lua in serios mesajul initial. Parerea mea. PUNCT A DOUA OARA.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: