Publicat de: elenushu | 28/03/2012

Vopseaua de inrosit oua de Pasti si felicitari de Paste

Ca in fiecare an producatorii si comerciantii incearca sa socheze atraga clientii cu produse care mai de care mai inovatoare. Nu este si cazul meu… asa m-a uimit cand am vazut in raftul unui magazin felicitari de Paste avand pe coperta o scena zugravita intr-o biserica catolica si cu bonus o icoana magnet ortodoxa. Nu imi venea sa cred ce cap patrat a putut sa asocieze acest produs cu acest bonus cand nu se adreseaza de fapt aceleiasi nise de piata. Mare ti-e gradina, Doamne!

La raftul unde se gaseau mai multe tipuri de vopsele de oua, alt soc: Pe o cutie aparea icoana Maicii Domnului cu pruncul. Prima oara m-am gandit daca vor cumva sa lipeasca pe oua un abtipild cu o parte din icoana… De fapt ca sa atraga atentia si sa fie in ton cu sarbatoarea producatorul a avut nefericita idee de a folosi pe ambalaj o icoana.

Oare s-a intrebat cineva ce se va alege cu ambalajul dupa folosirea vopselei? Cati din clienti vor fi atenti si nu vor arunca la cos ambalajul, dandu-si seama?

Ce sa mai zic de plicurile cu vopsele care au tiparita pe ele tot o icoana a Maicii Domnului cu Pruncul? Din 100 de plicuri vandute, de exemplu, cate vor fi pastrate de gospodine si cate aruncate le gunoi?

Ideea e ca s-a facut mare tam-tam pe seama scoaterii icoanelor din scoli, insa nimeni nu s-ar ofusca de comercializarea unei prapadite de vopsele de oua avand pe ambalaj o icoana… Asta denota ca unii nu au inteles ca icoana nu e un simlu tablou sau o poza oarecare… 😦 Aveti grija daca le cumparati ce faceti cu ambalajele!!! Sfatul e valabil si pentru lumanarile in ambalaj de plastic rosii sau albe, inalte care au imprimat pe ambalaj icoana Maicii Domnului.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: