Publicat de: elenushu | 22/03/2012

O minune a Maicii Domnului sau chiar doua la Manastirea Mihai-Voda

Ma aflam la Manastirea Mihai-Voda din capitala despre care am mai scris si in alta insemnare (click aici). Acolo vin foarte multi credinciosi sa citeasca rugaciunea Paraclisul Maicii Domnului in fata icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului. De fapt cred ca toata lumea stie despre acest loacas aflat pe strada Sapientei.
In fine, in biserica s-a nimenrit sa fie si o cunoscuta si am asteptat-o pe ea sa termine de citit rugaciunea. Am omis sa spun ca atunci cand am ajuns in biserica eram foarte mahnita. Ma suparasem de la un lucru banal care ma sacaia pentru ca lucrurile nu iesisera cum vroiam eu. M-am rugat la Maica Domnului sa ma ajute sa scap de suparare si sa ma bucure ea.
Cum o asteptam eu pe doamna cunoscuta iata ca imi trece prin cap sa intreb la pangar daca au cartea „Carui sfant sa ne rugam” pe care imi doream eu mult sa o cumpar si sa o citesc. Femeia de la lumanari nu credea ca are cartea, dar m-a indemnat sa ma uit pe acolo pe masa unde erau expuse. M-am dus exact la cartea respectiva. Am cumparat-o. S-a mirat si femeia de la lumanari ca nici ea nu stia ca are la vanzare. 🙂 Asa bucurie m-a cuprins ca imi daduse Maica Domnului acest gand bun sa intreb de carte si ca o gasisem.
Am iesit afara, am aprins lumanari si m-am intors in biserica. Intre timp doua persoane de acolo au desfacut masa care se afla in fata altarului, au dat jos geamul ca sa ia ceva de sub icoana. Pe acea masa este o icoana mare care are incrustate o pietricica din Gradina Maicii Domnului si un fir din braul Maicii Domnului. Geamul se da jos si se lasa credinciosii sa se inchine si sa sarute direct icoana numai in ziua de 15 august. Astazi Maica Domnului ne-a miluit cu aceasta intamplare. Maica Domnului raspunde tuturor carora ii cer ajutorul si nu lasa pe nimeni neajutat!

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: