Publicat de: elenushu | 15/03/2012

O minune a Sfantului Ioan Rusu

Cand era tata in spital, cu o zi inainte sa moara, am mers la Spitalul Polizu (Bucuresti) unde sunt moastele Sfantului Ioan Rusu.
Acolo la icoana sfantului se pun niste placute mici pe care sunt diferite forme: un picior, o mana, un cap, o femeie, un barbat, un copil etc.
Am dat un acatist sa se roage parintele pentru insanatosirea tatei si trebuia sa iau de la femeia de la lumanari o placuta de aceea ca sa fie pusa la icoana Sfantului Ioan Rusu. Placuta trebuia sa fie cu un cap (ca tata avea vasul de sange spart la cap) sau o placuta cu un barbat.

Femeia de la lumanari mi-a zis ca nu mai are placute decat cu „MULTUMESC” si mi-a dat placuta din aia. In fine parintele a pus placuta la icoana, mi-a spus sa citesc 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului si Parclisul Sfantului Ioan Rusu (o zi unul, o zi pe celalalt) i-am dat acatistul si am plecat.

Pe drum eram nedumerita si nemultumita de ce nu au avut placutza care credeam eu ca e potrivita.

De-abia tarziu am realizat ca asa fusese voia lui Dumnezeu. Placuta cu „MULTUMESC” era potrivita pentru tata. A doua zi a murit fara sa simta ceva si nu s-a mai chinuit (Dumnezeu nu l-a lasat sa stea paralizat, fara sa vorbeasca si sa traiasca asa ca o leguma).
In partea din dreapta a fotografiei este icoana Sfantului Ioan Rusu unde se pun placutele. Bineinteles ca nu este de ajuns doar sa pui o placuta acolo. Trebuie sa te rogi cu credinta si sa ai rabdare.


Categorii

%d blogeri au apreciat: