Publicat de: elenushu | 13/12/2011

Coca-Cola de Sarbatori- editie limitata

Am fost saptamana aceasta in doua hipermarketuri diferite. In unul din ele am observat ca la cumpararea unui bax de Coca-Cola la cutie ai cadou o cutie de puzzle. In celalalt am vazut baxul cu sticle de sticla in forma de casuta pe care apare si atentionarea editie limitata. Ideea cu editie limitata e chiar buna intr-o societate cu o putere de cumparare mare, nu la Targoviste unde oamenii sunt cam saraci. Am mai vazut eu ce se intampla cu budinca „Mili” editie limitata. Zacea pe raft si cand m-am uitat la termenul de valabilitate expira in doua zile. Pai, cine e prost sa o cumpere? Dupa ce ca noi romanii suntem saraci, sa ne mai grabim si sa consumam repede produsul? Nu, nene! Azi o lingurita/inghititura, maine alta etc. 😀
Glumesc… Deci am cumparat sticlutele de sticla Coca-Cola mai ales din sentimentalismul anilor 80 cand se gasea foarte greu Pepsi-Cola, dar si cand apucai sa il cumperi si sa bei… era divin.

Exista diferenta intre Coca-Cola la sticla, cutie sau PET? „A fi sau a nu fi?” asta e intrebarea.

Pana una alta o sa va cam dezamageasca raspunsul meu. Nu sunt bautoare de cola. 😀 Si mai ales de ce sa le bem cand asa frumos decoreaza bradutul de Craciun? 😀 Pac!!! Fssss….

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: