Publicat de: elenushu | 27/11/2011

Capela „Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Ioan Rusul” din Polizu

Putini stiu ca in Capela „Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Ioan Rusul” din curtea Maternitatii Polizu, in Bucuresti se afla o comoara. Acum un an de zile am fost acolo nerabdatoare sa vad micuta Biserica si pretioasele Moastele ale Sfantului Ioan Rusu. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ… Pur si simplu nu mi-am dat seama unde este ascunsa capela in spital. Am intrebat niste bolnave, dar nici ele nu stiau asa ca am lasat-o balta.
Luna trecuta datorita prietenei mele carei ii multumesc din suflet iata ca Dumnezeu m-a ajutat „sa il gasesc” pe Sfantul Ioan Rusu pe care il cautasem anul trecut fara sorti de izbanda.

Pentru a ajunge la Capela unde sunt moastele Sfantul Ioan Rusul trebuie sa intrati in Spitalul Polizu o luati in dreapta, apoi faceti stanga si inca o data stanga. Iesiti pe usa in curtea spitalului si o sa zariti Capela in dreapta usii.

Eu am mers numai duminica acolo. Slujba e tare frumoasa. Baietii din cor canta si in romana si in greceste ceea ce infrumuseteaza si mai tare slujba. La sfarsitul Sfintei Liturghii veti avea parte de niste predici foarte folositoare. Mergeti sa va convingeti singuri de frumusetea exterioara si duhovniceasca de acolo!

Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!


Categorii

%d blogeri au apreciat: