Publicat de: elenushu | 23/11/2011

Trei minuni dumnezeiesti


Poate ca multi din cei ce vor citi aceasta insemnare nu cred in minuni sau cred ca acestea sunt „contrafacute”. Adevarul este ca anual aceste minuni au loc si ca sunt o realitate in Tara Sfanta.
E foarte simplu sa spui ca nu e adevarat. Eu va doresc doar sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti acolo la fata locului, sa vedeti cu proprii ochi si sa exclamati: „Cred Doamne, ajuta necredintei mele!

Minunile pe care vreau sa le aduc in discutie sunt:
1.De Boboteaza apa Iordanul se intoarce si curge invers. Aceasta minune se intampla numai in aceasta zi.

2.In ziua cand se praznuieste Schimbarea la Fata un nor acopera Biserica de pe Muntele Taborului in cand are loc Sfinta Liturghie. Norul acesta vine intotdeauna dinspre Nazaret.

3.De Inviere Lumina Sfanta se aprinde singura la Mormantul Sfant. Indemnul „Veniti de luati Lumina!” este sustinut cu fapte. Lumina se pogoara in chip miraculos si nu te arde in primele minute. Anual se petrece aceasta minune care este si cea mai cunoscuta in intreaga lume.

Pe langa aceste minuni noi oamenii beneficiem in fiecare secunda de propria noastra minune VIATA. Faptul ca traim este cea mai mare minune si cel mai pretios dar dat noua de Dumnezeu.
Iti multumesc Tie pentru toate! Slava Tie, Doamne, Slava Tie!


Categorii

%d blogeri au apreciat: