Publicat de: elenushu | 28/06/2011

Conteaza pretul sau nu?

Azi am vrut sa fac niste rame de tablou. M-am dus prin oras sa ma interesez de preturi.
In primul magazin aveau expuse multe rame de diferite culori bla, bla, bla. Vanzatoarea (singura in tot magazinul) mi-a spus pretul rama+geam. Pretul era cam marisor dar si ramele erau frumoase. Aspectul magazinului era ok si vanzatoarea serviabila. Nu am inteles de ce pe rama era un pret si tabloul costa mai mult decat dupa ce mi-a explicat ca mai pun geam si spate.

In al doilea magazin era cam dezordine (un fel de cooperativa mestesugareasca veche cu vitrina jupuita si produse expuse haotic). Patru natafleti stateau de vorba ca la carciuma si se vedea clar ca nu prea au de munca. Aici pretul era mai mic si vanzatorul era chiar meseriasul care lucra. Mi-a explicat ce si cum si am plecat.

In magazinul al treilea aveau la vanzare gata facute 3 rame de trei culori diferite. Eu vroiam sa fie aceeasi culoare pentru toate ramele.

M-am dus sa comand ramele de la primul magazin bucuroasa ca o sa fie frumoase de tot ramele si dichisite albe cu auriu… ce mai o nebunie de rame. Cand imi face vanzatoarea calculul sa mor de inima. In loc de 23 de lei cere 30 de lei per bucata (si eu aveam 3 rame de facut!!!). Socoteala era data peste cap de tot. Ceva era putred! Ori calculase gresit ori vanzatoarea vroia sa ma friga. Apropo si ramele ar fi fost gata peste 2 zile.
Si iata-ma ajunsa in al doilea magazin la cooperativa mestesugareasca comandand ramele cu 17 lei bucata care vor fi gata maine. HA! Vanzatorii chiar daca aveau chef de vorba (venit de la nenea Bahus) m-au pus sa le fagaduiesc ca vin maine dupa rame ca sa nu zaca pe acolo sa se puna praful pe ele.

CONCLUZIE: Hai sa ne lasam de teste de marketing cu intrebari plicticoase de genul „ce conteaza in achizitionarea acestui bun: pretul, amplasarea locatiei, atitudinea vanzatorului, calitatea produsului, ca magazinul are parcare etc.”? Baliverneeeeeeeeeeeee! In Romania pretul conteaza, nene!
Daca nu iti place vanzatorul cumperi de acolo si il injuri in gand ca sa iti treaca oftica. 😀
Daca nu iti place amplasarea locatiei faci basici in talpi si injuri in gand ca e departe in timp ce mergi spre magazin. 😀
Daca nu iti place ca magazinul nu are parcare injuri si parchezi la trei strazi distanta de magazin. 😀
Dar pretul si calitatea conteaza!

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: