Publicat de: elenushu | 16/06/2011

CERF 2011

Azi am cautat pe net daca se tine CERF. Se pare ca nici in 2011 nu vom avea parte de CERF (Computers and Electronics Romanian Fair – http://www.cerf.ro). Pentru unele firme participarea la CERF este doar o risipa de bani. E adevarat ca participarea la targuri si expozitii iti consolideaza imaginea in piata insa depinde foarte mult de cum te prezinti in fata clientilor in acel moment. Din lipsa de personal firmele isi iau oamenii de la vanzari si ii tarasc vrei-nu vrei la targ. Nu e prea placut sa stai ore in sir ca un pinguin ofuscat prefacandu-te ca zambesti si esti amabil cu acei curiosi care iau cu asalt standul.
Am vazut la targuri si expozitii Borsecul adica Romaqua Group ce stand aveau, ce „papusele” imparteau fly-ere si care era modalitatea de abordare a clientilor. DA, asa DA! Manechinele alea erau imbracate in culorile siglei, stiau ce sa spuna si pentru asta erau platite. Asta era jobul lor si se comportau exemplar.

Chiar daca nu esti expert in domeniu se vede clar care standuri isi dau interesul si stiu ce fac si care NU. Si la Bookfest erau expozanti mai comunisti care aveau standuri neatragatoare din punct de vedere comercial.
Parerea mea este ca la targuri si expozitii nu au ce cauta persoanele neinstruite. E o mare greseala sa ai stand acolo si sa nu stii ce sa faci, sa nu ai un plan cu niste obiective clare.

O amintire de multa vreme …de cand era bunica fata. 😀

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: