Publicat de: elenushu | 07/07/2010

La vernisaj

Am primit o invitatie de la tata. Un pictor cunoscut ii trimisese prin posta o invitatie pentru 07.07.10 ora 18 la vernisajul artistului Teodor Raducan si la lansarea albumului „Teodor Raducan- repere antologice”. Zis si facut. Ne-am luat inima in dinti si am mers. Decum am intrat in cladirea Uzinexport parca dintr-o data patrundeam intr-o lume somptuoasa. La ultimul etaj al cladirii aveam sa coboram din lift direct in sala „On top of Bucharest”. De la fereastra se vedea Bucurestiul dar un Bucuresti privit de sus cu pretentii si maniere.

In lift ne-am intalnit cu o doamna care urca tot la 7 la vernisaj. In ciuda varstei inaintate era coafata, aranjata si isi facea ultimile „verificari” de look in oglinda liftului. La scurt timp dupa ce a dat mana cu artistul, doamna cocheta nu a vazut o scara din mijlocul salii si am vazut-o o data lata pe jos de nu stiam ce patise 😀 .
Dupa ce l-am salutat pe domnul Teodor Raducan i-a admirat picturile.

In scurt timp am am reusit sa vedem toate picturile expuse.

Pe mine m-a atras un tablou denumit „Rugaciune”.

A urmat un moment artistic in care ne-am bucurat cu totii de vocea puternica a unei soprane acompaniate de un flautist. Ce frumos e cand artistii canta in direct nefacand play-back. Suuuper!

Doua perechi de artisti de la stanga la dreapta: domnul pictor Teodor Raducan, prietena dansului (restaurator de statui), flautistul si soprana. Stau intr-o grupare echilibrata vrand parca sa puna in evidenta cooperarea si conlucrarea masculin-feminin in creatie.

O zburatoare reprezentata in statuie…

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: