Publicat de: elenushu | 13/12/2009

Asta nu!

De-a lungul timpului am incercat mai multe alimente pe unele din pura curiozitate, pe altele doar pentru ca semanau cu alte chestii de mancat.
N-am sa uit niciodata cand am ajuns acasa si H m-a anuntat ca a luat din Cora niste fructe de mare. M-am uitat prin farfurie, le-am plimbat cu furculita de colo colo. In afara de cateva bucatele care semanau a ciperci restul a fost de-a dreptul oribil. E clar ca acelor vietati le sta mai bine in apa decat in farfuria mea.
Pe la noi prin frigider si-a facut veacul cateva zile la rand o bucata de svaiter. Dupa ce ca era scump ca naiba mai avea si un gust nasol. Eu daca as fi mancat o farama din svaiter aveam icterul asigurat pe viata. Ne-am gandit ca si daca s-ar mai invechi in frigider gustul va ramane acelasi asa ca svaiterul a luat calea tomberonului.
Alta data am cumparat o bautura energizanta numita Dragonul nu stiu cum chinezarie. Sticluta era mica dar gustul era atat de oribil incat am renuntat imediat la ea.
Nu pe ultimul loc ar fi bombonelele Skittles. Greseala noastra e ca am presupus ca ar fi un fel de M&M. De fapt contin un pumn de E-uri menite sa te duca la groapa mai devreme decat ar fi sa iti sune ceasul. Au un gust de nu se poate. Nu stiu cum de le agreeaza cumparatorii. Pai ce, producatorii s-au gandit sa le aduca pe piata din Romania pentru ca stiu ca noi inghitim toate rahaturile? Asa nu se mai poate. NU!


Categorii

%d blogeri au apreciat: